Kangasniemen kirjaston verkkosivusto!

Uutta verkkokirjastossa

Jos haluat tallettaa lainahistoriasi, aktivoi Omien tietojen alta Salli lainahistorian kerääminen. (Vaatii kirjautumisen)
Jos haluat saada näkyviin alaikäisen huollettavan lainat verkkokirjaston kautta, tarkista, että myös huollettavalla on tallennettu järjestelmään pin-koodi.

Tiedonhaku

Voit tehdä hakuja tietokannasta kirjoittamalla hakuikkunaan kirjan nimen tai kirjailijan. Tuloslistan saat haluamaasi järjestykseen klikkaamalla tekstiä Tekijän, Nimen tai Julkaisuvuoden mukaan. Oikean reunan teksti näyttää, onko kirja kirjastossa paikalla eli Lainattavissa tai Lainassa. Lainassa olevaan aineistoon voit tehdä varauksen klikkaamalla tekstiä Lainassa, jonka jälkeen saat näkyviin Varaa-painikkeen. Varaaminen vaatii kirjautumisen verkkohakuun kirjastokortin tunnuksella ja pin-koodilla, jonka saat kirjastosta. Toiminto Lisää omaan hyllyyn ei tee kirjasta varausta, vaan tällä toiminnolla voit kerätä itsellesi muistiin kirjoja. Tätä toimintoa voi hyödyntää vaikkapa opinnäytetyön teoslistaa kerätessä.

Kangasniemen kirjaston verkkosivusto!

Hakuikkunan alta löydät toiminnon Laajennettu haku. Tämän avulla saat rajattua lisää hakuehtoja. Voit etsiä vaikkapa kaunokirjauutuuksia valitsemalla Kategoriaksi Kaunokirjallisuus ja rajaamalla Julkaisuvuosien välille haluamasi vuodet.

E-kirjat löytyvät laajennetun haun puolelta valitsemalla aineistolajiksi E-kirjat.

Mikäli et löydä verkkohaun kautta haluamaasi teosta, ota yhteyttä kirjastoon, autamme sinua mielellämme!

 

 

Järjestelmään kirjautumisessa on tapahtunut muutoksia. Järjestelmään ei enää tehdä uusia käyttäjätunnuksia vaan kirjautuminen tapahtuu kirjastokortin numerolla ja sen tunnusluvulla. Näin kaikki käyttäjät saavat jatkossa käyttöönsä ne toiminnot, jotka ovat aiemmin vaatineet käyttäjätunnuksen luontia (Oma hylly, Arvioinnit jne. ).

Jos kuitenkin kirjoitat teosarviointeja tai keskustelet teoksista ilman käyttäjätunnusta, kysyy järjestelmä, mitä nimeä sivustolla näytetään näiden yhteydessä. Nimeä kysytään vain ensimmäisellä kerralla.

Asiakkailla, joilla jo on olemassa käyttäjätunnus, voivat jatkossakin käyttää sitä kuten aikaisemminkin, myös sisäänkirjautumiseen.